Bestuur

Bestuursleden

Mees van Kampen

Dirigent

Sinds een jaar of vijf geleden stond ik zo nu en dan eens voor een orkest. Het blijkt dat ik net zo graag voor het orkest sta als dat ik er in zit (op trompet). Daarom besloot ik meer tijd te investeren in dirigeren en het allerliefst ging ik symfonisch werken, met een leuke groep jonge en enthousiaste mensen. Dat plan krijgt een mooie uitvoering hier met een fantastisch bestuur aan het roer!

Lien Wouters

Contrabas

De start van een nieuw symfonisch orkest in Antwerpen kon ik niet missen! Wij zijn jong, enthousiast en helemaal klaar om onze stempel te drukken. Als je goed zoekt, vind je mij verstopt achter mijn contrabas.

Jeroen Standaert

Klarinet

Muzikaal gezien ben ik opgegroeid in een harmonie, waardoor een symfonisch orkest een nieuwe uitdaging vormt. Uit voorgaande repetities bleek al snel dat er naast het repeteren ook zeker ruimte is om ons te amuseren. Met deze groep en dirigent wordt de uitdaging gegarandeerd een plezante onderneming!

Sam D’Hoore

Dwarsfluit/Piccolo

Als alumnus van de Hogere Zeevaartschool combineer ik mijn passie voor muziek met mijn job in de zeevaart. Als fluitist/piccoloist in Symphonic City Sounds blink ik de helft van het jaar uit in afwezigheid, en ben ik de andere helft van het jaar met geen stokken buiten te krijgen.

Sone Mikaelian

Dwarsfluit/Piccolo

Mijn rol binnen het bestuur is mee nadenken over alle muzikale aspecten, zoals het repertoire, goede uitgaves van partituren en het schrijven van arrangementen. Ik kwam als nieuwkomer in Antwerpen bij SCS terecht via een open repetitie, waar ik meteen gecharmeerd was door de fijne bende van gemotiveerde muzikanten. Ik kijk ernaar uit om het orkest de komende jaren te zien groeien en op termijn gigantische orkestwerken te kunnen programmeren.
Tips rond nieuw repertoire zijn altijd welkom, bonuspunten als het obscure hedendaagse werken zijn!

Celine Meylemans

Viool

Spelen in een symfonisch orkest is altijd een van mijn dromen geweest. Wat is er fijner dan je passie voor muziek samen met anderen te kunnen delen. Muziek verbindt en brengt mensen samen. Je voelt je meteen welkom in onze diverse groep van jonge, gemotiveerde muzikanten!

Paloma Díaz Gutiérrez

Dwarsfluit

Joining SCS has allowed me to complement my job as a researcher at UAntwerpen with a passion that had been on the passenger seat for a while: music. Thanks to this new adventure I am reconnecting with all the fun of playing in an orchestra, and most importantly, I am getting to know great musicians with different backgrounds. As a member of the board, I am looking forward to doing my best to help the orchestra grow and to welcome new members as well as I was welcomed here!

Cécile Taelman

Viool

De passie voor viool en muziek begon bij mij al op jonge leeftijd. Na het doorlopen van vele jaren aan de muziekschool, kwam mijn viool helaas langere tijd in de kast te liggen toen ik verder ging studeren. Een jaar geleden besloot ik dan ook om mijn viool terug op te pakken en vond ik mijn plaats binnen dit orkest, waar ik me meteen thuis voelde. Als lid van het bestuur wil ik dan ook mijn steentje bijdragen om SCS verder te doen groeien. Naast het samen muziek maken, hechten we ook belang aan een goede sfeer tussen de muzikanten. Ik geniet dan ook van elke repetitie en ben heel blij deel te kunnen uitmaken van dit bestuur!