Activiteiten

7 oktober 2021

Concertbezoek Antwerp Symphony orchestra

We maken niet alleen graag muziek, we gaan ook graag samen luisteren! Op donderdagavond 7 oktober brengt het Antwerp Symphony Orchestra Bruckner 2 onder leiding van dirigent Philippe Herrewege. Kom je mee kijken? Meer info volgt tijdens de repetitie.

Koningin Elisabethzaal, Antwerpen

31 oktober 2021

Board Games

We maken het gezellig met een glas en gezelschapsspelletjes! Vandaag valt de repetitie van Symphonic City Sounds uitzonderlijk van 13-15u. Daarna trekken we naar The Playground om samen gezelschapspelletjes te spelen. We sluiten de dag af op restaurant in de buurt.

The Playground - Hoofdkerkstraat 7, Antwerpen

18 november 2021

Clubconcert Antwerp Symphony Orchestra

De clubconcerten van het Antwerp Symphony Orchestra, dat betekent een kort maar krachtig programma, een bangelijke solist en een grappige MC die sfeer brengt. Het soort concert dat ons op het lijf geschreven staat!

Koningin Elisabethzaal

28 november 2021

Concertbezoek Antwerps Jeugdorkest

Symphonic City Sounds niet het enige initiatief dat de symphonische bacterie aan de Antwerpse jeugd wil doorgeven. Als je goed kijkt, spot je waarschijnlijk wel een paar van onze muzikanten in het orkest, en misschien zelfs onze eigen dirigent!

Koningin Elisabethzaal

27 maart 2022

Repetitiedag

Zet deze alvast in je agenda! Deze zondag repeteren we uitgebreider dan anders als voorbereiding voor het lenteconcert. Uiteraard is er tijd voor pauzes tussendoor een hapje achteraf. Meer info volgt tijdens de repetities in het tweede semester en op de facebookpagina.

locatie n.t.b.